Panelian Kone Oy

Joustavuus, laatu ja nopeus

Kokeneiden ammattilaisten henkilöstömme on omistautunut toimittamaan odotukset täyttäviä töitä. Olemme ylpeitä kyvystämme olla joustavia, joten riippumatta siitä, millainen projekti sinulla on mielessäsi, voimme räätälöidä sen tarpeidesi mukaan. Sitoutumisemme laatuun tarkoittaa, että voit luottaa meidän huippuluokan tuloksiin joka kerta.

Teräsrakenteiden valmistus ja asennus

Kun kysymys on teräsrakenteista tai teräksen muovaamisesta, niin palvelemme asiakkaitamme erittäin laajasti. Osallistumme ja annamme tukea jo hankkeen budjetointiin, teknisten ja rakenteellisten ratkaisujen vertailuun, jotta lopputuloksesta muodostuisi asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu kustannukset, toimivuus ja laatu huomioiden.

Hankkeen toteutukseen tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaisen toimituskokonaisuuden aina suunnittelusta valmiiseen asennettuun kokonaisuuteen. Kantavien teräsrakenteiden valmistukseen meillä on voimassa EN 1090–1(EXC1 –EXC3) mukainen CE-merkintäoikeus.

Teollisuusputkistojen ja –säiliöiden sekä paine-laitteiden valmistus ja asennus

Panelian Kone Oy on standardien mukaisten teollisuusputkien, kanavistojen ja säiliöiden valmistaja, nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme parhaan suunnittelutekniikan ja edistyneet tuotanto-ominaisuudet, jotka varmistavat projektisi nopean valmistuksen ja oikea-aikaisen toimituksen. Yleisesti käyttämiämme standardeja näissä töissä ovat SFS-EN 13445, SFS-EN14015 ja PED A2-Sertifaatti.

Olipa kyseessä räätälöityjä malleja tai muutoksia olemassa oleviin, huolehdimme kaikista näkökohdista varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme on rakennettu standardien mukaan. Pystymme myös toimittamaan suunnittelun putkistoihin ja painelaitteisiin.

Teollisuuden kunnossapito- ja asennuspalvelut

Palvelemme asiakkaitamme tuottamalla myös kunnossapitopalveluita sisältäen tarvittavan osavalmistuksen ja mekaanisen asennuksen. Asiakkaan tarpeet huomioiden suunniteltu ennakoiva kunnossapito takaa asiakkaalle toimintavarman ja katkeamattoman tuotannon.

SÄRMÄYS

Särmäyspalveluillamme saat loputtomasti mahdollisuuksia levyprojekteihisi. Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, meillä on tarvittavat työkalut ja asiantuntemus sen toteuttamiseen.

Prosessiputkistot

Olemme erikoistuneet tarjoamaan korkealaatuisia, luotettavia ja kustannustehokkaita prosessiputkistoja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita.

Laserleikkaus

Tarjoamme huippuluokan laserteknologiaa korkealaatuisten tulosten tuottamiseksi.

Hitsaus

Asiantuntevat hitsaajamme käyttävät uusimpia hitsaustekniikoita varmistaakseen, että metallilevytuotteesi liitetään yhteen laadukkailla saumoilla. Käytössämme on hitsauksen laadunvalvontastandardi SFS-EN ISO 3834-2.

Scroll to Top